Nyheder

Oprykningstur i Spejderskoven den 13-15 september

Juniorernes oprykningstur startede fredag aften oppe i hytten på Skrænten, da alle var mødt op kørte vi ud til Spejderskoven, hvor vi startede med at skulle finde et sted at slå teltene op. Efter at teltene var blevet slået op, lavede vi bål og fik lavet aftensmad. Vi fik hotdogs, de smagte godt Smile. Så var klokken blevet mange og vi lade os derfor til at sove.

Om lørdagen stod vi op og fik morgenmad for at have energi til orienteringsløbet rundt i Spejderskoven som vi skulle senere om dagen da alle var kommet hjem fra orienteringsløbetr skulle vi spise. Om aften startede vi med at have et lejrbål, hvor vi skulle synge sange og optræde. Efter lejrbålet kom vi til nogle af højdepunkterne for oprykningsturen nemlig udledningen af årstjernerne, hvilket blev efterfulgt at selve oprykning af de minier der skulle rykke op til os juniorer. Denne del af oprykningsturen holder vi dog hemmelig, så den vil vi ikke nævne her men det gik dog godt med at rykke minierne op. Efter minierne var blevet rykket op og vi havde budt dem velkommen ved juniorerne gik vi i seng.

Om søndagen ryddede vi op i lejren og pakkede vores ting sammen inden forældrene kom. Efter forældrerne var kommet skulle vi ud på et lille løb sammen med forælderne, hvor vi skulle løse forskellige små opgaver. Det var rigtig sjovt at være på løb med forælderne. Vi sluttede oprykningsturen af med fællesspisning inden vi tog hjem fra en super hyggelig oprykningstur Smile.

Juniorerne